Hetkinen...

Tervetuloa kotiin

Asunto Oy Kuopion Aurinkokallio on Kuopion Saaristokaupunkissa sijaitseva upea rivitalokohde. Aurinkokallio käsittää kaksi laadukasta 2-kerroksista rivitaloa ja yhden yksikerroksisen rivitalon. Jokaisella asunnolla on oma irtaimistovarasto. Tontilla on 12 autokatospaikkaa ja 6 autopaikkaa.

Sijainti

Kauniilla Saaristokaupungin alueella lyhyen matkan päässä Kuopion keskustasta. Päiväkoti, alakoulu ja lähikauppa kilometrin säteellä. Saaristokaupungin upeat ulkoilumaastot ympäröivät sinut ja kesäaikaan nautit alle 500m päässä olevasta uimarannasta.

Huoneistot

Aurinkokalliolle valmistui 13 huoneistoa pienestä kaksiosta suurempiin neliöihin. Jokaiseen huoneistoon kuuluu oma sauna ja irtaimistovarasto. Kaikki pintamateriaalit sekä varusteet ovat moderneja ja erittäin laadukkaita. Rakennusvaiheessa asukkaamme pääsevät itse tekemään valinnat materiaaleista ja varusteista yhdessä sisustussuunnitelijamme kanssa.
Perustiedot

Valmistunut: Marraskuu 2018

Osoite: Kivirinne 1, Kuopio

Välittäjä: SP-Koti Oy Kuopio

Aurinkokallion kaikki kodit ovat jo löytäneet asukkaansa. Lähistölle valmistuvassa Asunto Oy Kuopion Auringonloisteessa on tällä hetkellä myynnissä vielä useita upeita rivitalokoteja.
Tällä hetkellä rakennamme kahta kohdetta, Asunto Oy Kuopion Auringonloistetta sekä Asunto Oy Kuopion Auringonkimallusta, joissa molemmissa on vielä muutamia vapaita koteja. Lisäksi ennakkomarkkinoinnissa on 2020 valmistuva Asunto Oy Kuopion Joutsenlampi.
Auringonkimallus Auringonloiste

 As Oy Kuopion Auringonkimallus  Muut kohteemme As Oy Kuopion Auringonloiste 

Tutustu Auringonloisteeseen!