Hetkinen...

Saaristokaupungin Keilanrinteelle,
valmistuu 14 kotia viihtyisään rivitaloyhtiöön.
Huoneistojen koot vaihtelevat 89,5 - 115 m2, suuremmissa kodeissa on oma autotalli suoralla käynnillä huoneistoon. Edullisella maalämmöllä lämpeävästä kodistasi pääset helposti upeisiin ulkoilumaastoihin tai nautit illoista Kallavesi-näkymin.

Sijainti

Kuopion kauniilla Saaristokaupungin alueella, kilometrin säteellä mm. lähimmistä päiväkodeista sekä alakoulusta. Lyhyen matkan päässä Kuopion keskustan palveluista niin autoillen kuin kaunista saaristokatua pitkin ulkoillen.

Huoneistot

Huoneistojen pintamateriaalit sekä varusteet ovat moderneja ja korkeatasoisia. Uuden upean kotisi sisustus- ja kalustesuunnittelussa ovat apunasi ammattilaiset joiden kanssa pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan juuri sinun näköisesi kodin. Tulevan kotisi sisustukseen voit vaikuttaa rakennusvaiheen aikana.
Perustiedot

Arvioitu valm.: 08/2019

Osoite: Kalliotörmänkatu 15, Kuopio

Välittäjä: SP-Koti Oy Kuopio

Auringonloisteeseen valmistuu 14 reilunkokoista ja järkevästi suunniteltua kotia. Jokaisessa huoneistossa on oma sauna, jonka lisäksi kaikissa A-talon huoneistoissa oma 25 m2 autotalli suoralla kululla sisään huoneistoon.

Voit tutustua kaikkien huoneistojen pohjakuviin alta.
Nämä kauniit rivitalokodit Kuopion kauniista Saaristokaupungista varataan nopeasti. Sopiaksesi oman esittelykäyntisi, ota pian yhteyttä uuden kotisi välittäjään Kuopion SP-Kodeilla.

Rakennustapaselosteen sekä muut tarkemmat tiedot näet myös Auringonloisteen myyntiesitteestä.

 As Oy Kuopion Auringonkimallus  Muut kohteemme As Oy Kuopion Auringonkimallus 

Soita 010 504 2740, niin jutellaan lisää