Hetkinen...

 Tervetuloa kotiin

Saaristokaupungin Keilanrinteelle,
valmistuu 20 kaunista kaksikerroksista kotia.
Huoneistojen koot vaihtelevat 76,5 - 96,5 m2. Taloyhtiöllä on 11 autokatospaikkaa ja 12 autopaikkaa. Lisäksi A- ja B-taloissa on huoneistojen yhteydessä 7 autotallia. Luotettavalla ja helpolla kaukolämmöllä lämpeävästä kodistasi pääset helposti upeisiin ulkoilumaastoihin tai nautit illoista Kallavesi-näkymin.

Sijainti

Kuopion kauniilla Saaristokaupungin alueella, kilometrin säteellä mm. lähimmistä päiväkodeista sekä alakoulusta. Lyhyen matkan päässä Kuopion keskustan palveluista niin autoillen kuin kaunista saaristokatua pitkin ulkoillen.

Huoneistot

Pääset itse vaikuttamaan huoneiston pintamateriaalien ja kalusteiden valintaan. Käytössäsi on sisustus- ja kalustesuunnittelijat, jotka auttavat toteuttamaan toimivan ja itsesi näköisen kodin.
Perustiedot

Arvioitu valm.: 11/2020

Osoite: Kalliotörmänkatu 19, Kuopio

Välittäjä: SP-Koti Oy Kuopio

Asunto Oy Kuopion Auringonkimallus käsittää neljästä rivitalosta koostuvan laadukkaan yhtiön. Jokaisessa 20 huoneistosta on oma sauna, jonka lisäksi kaikissa A- ja B-talojen huoneistoissa oma 24,5 m2 autotalli suoralla kululla sisään huoneistoon.

Voit tutustua kaikkien huoneistojen pohjakuviin alta.
Nämä kauniit rivitalokodit Kuopion kauniista Saaristokaupungista varataan nopeasti. Sopiaksesi oman esittelykäyntisi, ota pian yhteyttä uuden kotisi välittäjään Kuopion SP-Kodeilla.

Rakennustapaselosteen sekä muut tarkemmat tiedot näet myös Auringonkimalluksen myyntiesitteestä.

 As Oy Kuopion Auringonloiste  Muut kohteemme As Oy Kuopion Auringonloiste 

Soita 041 313 9946, niin jutellaan lisää