Hetkinen...

Asunto Oy Kuopion Aurinkokallio on Kuopion Saaristokaupunkiin valmistuva upea rivitalokohde. Aurinkokallio käsittää kaksi laadukasta 2-kerroksista rivitaloa ja yhden yksikerroksisen rivitalon. Jokaisella asunnolla on oma irtaimistovarasto. Tontilla on 12 autokatospaikkaa ja 6 autopaikkaa.

Sijainti

Kauniilla Saaristokaupungin alueella lyhyen matkan päässä Kuopion keskustasta. Päiväkoti, alakoulu ja lähikauppa kilometrin säteellä. Saaristokaupungin upeat ulkoilumaastot ympäröivät sinut ja kesäaikaan nautit alle 500m päässä olevasta uimarannasta.

Huoneistot

Aurinkokalliolle valmistuu 13 huoneistoa pienestä kaksiosta suurempiin neliöihin. Jokaiseen huoneistoon kuuluu oma sauna ja irtaimistovarasto. Kaikki pintamateriaalit sekä varusteet ovat moderneja ja erittäin laadukkaita. Rakennusvaiheessa asukkaamme pääsevät itse tekemään valinnat materiaaleista ja varusteista yhdessä sisustussuunnitelijamme kanssa.
Perustiedot

Arvioitu valm.: Marraskuu/2018

Osoite: Kivirinne 1, Kuopio

Välittäjä: SP-Koti Oy Kuopio

Aurinkokallion kaikki kodit ovat jo löytäneet asukkaansa. Lähistölle valmistuvassa Asunto Oy Kuopion Auringonloisteessa on tällä hetkellä myynnissä vielä useita upeita rivitalokoteja.
Rakennustapaselosteen, pohjapiirrokset sekä muita tarkempia tietoja näet Aurinkokallion myyntiesitteestä

 As Oy Kuopion Matarakuja 2  Muut kohteemme As Oy Kuopion Auringonloiste 

Tutustu Auringonloisteeseen!